Un suflet încălzit e un suflet fericit!

 

Ilinca Costin Team for Youth Association

100% Complete
4,464 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
33
Donații

Avem nevoie de tine! Ajută-ne să aducem o mică bucurie de sărbători copiiilor din comunitatea de la gară.

La marginea orașului Baia Mare, aproape de șinele de tren nefolosite de mult prea mult timp, se află una dintre comunitățile uitate de băimăreni. Situată într-o zonă marginalizată și cu risc de excluziune socială, comunitatea nu le oferă prea multe locuitorilor ei iar condițiile de trai sunt precare, aceștia neavând electricitate sau o sursa de apă potabilă. 

În ultimii ani, prin proiectele noastre și cu ajutorul voluntarilor locali și internaționali, am ajuns mai aproape de comunitatea de la gară, în special mai aproape de copiii de acolo. Avem multe să îi învățăm, despre importanța mersului la școală, a educației, a unui stil de viață sănătos și în principal ne dorim să le oferim un cadru de învățare și socializare în afara comunității din care fac parte. 

Ei sunt dornici atât să se joace, cât și să învețe, și de fiecare dată îi așteaptă pe voluntari cu brațele deschise, curioși să afle ce activități au mai plănuit pentru ei. 

Sezonul rece e aici, iar copiii din comunitate sunt îmbrăcați neadecvat. De aceea, ne dorim ca în acest an, de Crăciun, să cumparăm hăinuțe pentru fiecare suflet. Joaca să continue, iar zâmbetele lor să ne fie mulțumire! Fiecare donație înseamnă o mănușă, o căciulă, o geacă, bocanci și lista continuă. 

Mulțumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Activitatile pe care Team for Youth Association le implementeaza graviteaza in jurul setului de valori pe care organizatia si le-a asumat pe parcursul timpului: interculturalitate, voluntariat, spirit de echipa, toleranta si asumare. Odata ce am stabilit care sunt valorile noastre, un pas firesc a fost stabilirea misiunii. Prin tot ceea ce facem vrem sa creem contexte de invatare pentru tineri pentru a-i stimula sa se dezvolte personal si sa se implice in comunitate.

Avem nevoie de tine! Ajută-ne să aducem o mică bucurie de sărbători copiiilor din comunitatea de la gară.

 

Te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor că în locul cadourilor, îți dorești să susțineți împreună pe cineva care are nevoie de ajutor. În

 

33 Donații

[PRIVATE DONATIONS]