Team for Youth Association

Team for Youth Association

Prima mea tabără la munte @ 8516 motive să ne susții - Fiecare metru contează!

Dată: 19 March 2021
Acest proiect a început ca urmare a dorintei de promovare a unui stil de viață sănătos în rândul copiilor, aducând în prim-plan beneficiile s
[ Show more ]

1

Galantomi:

63

Donații:

8,605 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Acest proiect a început ca urmare a dorintei de promovare a unui stil de viață sănătos în rândul copiilor, aducând în prim-plan beneficiile sportului în viața noastră într-un cadru natural. Aici ne dorim să îmbinăm promovarea sportului, respectarea și ocrotirea naturii. Toatea acestea realizându-se pe parcursul a trei zile, într-o stațiune montană din Județul Maramureș.
De ce 8516? În demersul nostru suntem susținuți de fundraiser-ul nostru Gabriel-Iulian Băicuș ce și-a propus ca în luna aprilie să urce pe Vârful Lhotse din Nepal, Himalaya, cu altitudinea de 8516 metrii.
Așadar 1 metru = 1 Leu, iar cei ce vor să susțină acțiunea noastră pot contribui la achiziționarea unui segment din traseul unuia dintre cele 14 vârfuri de peste 8000 de metrii din lume.
Cu fiecare metru urcat de către Gabriel, noi, Team For Youth Association ne propunem să colectăm 1 Leu. Scopul nostru fiind de a sustine și de a promova un stil de viață sănatos, respectarea si ocrotirea naturii, oferind șansa copiilor defavorizați din Baia Mare de a participa la prima lor tabără.