Team for Youth Association

Team for Youth Association

Un suflet încălzit e un suflet fericit!

Status: Fundraising

Avem nevoie de tine! Ajută-ne să aducem o mică bucurie de sărbători copiiilor din comunitatea de la gară.

 

[ Show more ]
100% Complete

4,464 RON

Sumă:

1

Galantomi:

33

Donații:

3,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Avem nevoie de tine! Ajută-ne să aducem o mică bucurie de sărbători copiiilor din comunitatea de la gară.

La marginea orașului Baia Mare, aproape de șinele de tren nefolosite de mult prea mult timp, se află una dintre comunitățile uitate de băimăreni. Situată într-o zonă marginalizată și cu risc de excluziune socială, comunitatea nu le oferă prea multe locuitorilor ei iar condițiile de trai sunt precare, aceștia neavând electricitate sau o sursa de apă potabilă. 

În ultimii ani, prin proiectele noastre și cu ajutorul voluntarilor locali și internaționali, am ajuns mai aproape de comunitatea de la gară, în special mai aproape de copiii de acolo. Avem multe să îi învățăm, despre importanța mersului la școală, a educației, a unui stil de viață sănătos și în principal ne dorim să le oferim un cadru de învățare și socializare în afara comunității din care fac parte. 

Ei sunt dornici atât să se joace, cât și să învețe, și de fiecare dată îi așteaptă pe voluntari cu brațele deschise, curioși să afle ce activități au mai plănuit pentru ei. 

Sezonul rece e aici, iar copii din comunitate sunt îmbrăcați neadecvat. De aceea, ne dorim ca în acest an, de Crăciun, să cumparăm hăinuțe pentru fiecare suflet. Joaca să continue, iar zâmbetele lor să ne fie mulțumire! Fiecare donație înseamnă o mănușă, o căciulă, o geacă, bocanci și lista continuă. 

Mulțumim!